Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Τα «Στελέχη Υπηρεσιών Ασφαλείας» του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας στη Δημοτική Αστυνομία Γλυφάδας


Στο πλαίσιο της «εκπαίδευσης έξω από τα στενά όρια της τάξης» που εκπροσωπεί επάξια ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, 55 χρόνια τώρα στα εκπαιδευτικά δρώμενα της χώρας μας, οι σπουδαστές της ειδικότητας «Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας» (security) από τον Τομέα Οικονομίας & Διοίκησης του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΑΘΗΝΑΣ έκαναν… «μάθημα» στη Δημοτική Αστυνομία Γλυφάδας!
Μεταξύ των αντικειμένων του πρωτοποριακού «μαθήματος», τα πεδία ευθύνης της Δημοτικής Αστυνομίας -ενός φορέα στον οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να αιτηθούν εργασίας, μετά το πέρας των σπουδών τους.  Οι μελλοντικοί security του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας έθεσαν τα ερωτήματά τους, τα

οποία είχαν ως βάση τις διατάξεις του Αστικού και Ποινικού κώδικα που πρέπει να ακολουθεί ένας Δημοτικός Αστυνόμος. Ερωτήματα τέθηκαν επίσης, για τη διάρκεια της εκπαίδευσης, την εισαγωγική διαδικασία, τις βάρδιες, κ.ά.

Μετά την επίσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Γλυφάδας, οι σπουδαστές κατευθύνθηκαν σε μαρίνα ιδιωτικών σκαφών, όπου ενημερώθηκαν, με τις κατευθύνσεις των καθηγητών τους, για τις μεθόδους προστασίας ιδιωτικών σκαφών. 

Η εκπαιδευτική αυτή επίσκεψη αποτελεί την απαρχή μιας σειράς παρόμοιων «μαθημάτων εκτός τάξης», που θα πραγματοποιήσει ο Τομέας Οικονομίας & Διοίκησης του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, με γνώμονα την ευρύτερη και καινοτόμο επιμόρφωση των σπουδαστών του.

INFO
Αθήνα: Πατησίων 31, τηλέφωνο 210 -5279500
www.iek-xini.edu.gr  /  www.facebook.com/iekxini