Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Δωρεάν Σεμινάριο με θέμα: E-Commerce από το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας

ecommerce
Ο Τομέας Τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας συνεχίζοντας τις επιτυχημένες δράσεις του και το 2015, έχει την τιμή στο πρώτο σεμινάριο του 2015 να φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του στην Πατησίων, ένα από τα ισχυρότερα Brands του Τομέα του Τουρισμού.
Την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα διαλέξεων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, σεμινάριο με θέμα "E-Commerce/Choose your adventure with Expedia".
Εισηγήτρια θα είναι η κα Χριστίνα Αργυρού, Area Manager του Ομίλου Expedia Inc, για τις περιοχές Ελλάδος και Κύπρου.
Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει 3 βασικές ενότητες.

Στην πρώτη ενότητα θα παρουσιαστεί το "e-commerce" ο σημαντικότερος και πιο ταχέως αναπτυσσόμενος κλάδος του Τομέα Τουρισμού, περιλαμβάνοντας τις σύγχρονες μεθόδους κρατήσεων και προβολής των ταξιδιωτικών πρακτορείων και πλατφόμρων on-line κρατήσεων στο διαδίκτυο.
Στη δεύτερη ενότητα θα γίνει μια αναλυτική παρουσίαση του brand "choose your adventure with expedia" που αποτελεί το μότο της εταιρείας, αποδίδοντας την προσπάθειά της να δώσει στον πελάτη μια μοναδική εμπειρία του τουριστικού πακέτου.
Στην τρίτη και τελευταία ενότητα, θα γίνει μια παρουσίαση της επιχείρησης, καθώς επίσης θα δοθεί στους σπουδαστές η δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες καριέρας που θα παρουσιαστούν εντός της σεμιναριακής διάλεξης, για μια και μοναδική φορά.
Οι σπουδαστές που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα έχουν τη δυνατότητα, εκτός της πιστοποίησης παρακολούθησης, να παραλάβουν έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό, να κάνουν ερωτήσεις επί της παρουσίασης και να δώσουν τα βιογραφικά τους προς εξέταση.