Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Η BEAUTY ACADEMY του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας υποστήριξε τη φιλανθρωπική παράσταση της LIFE LINE Hellas



ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ

Το εντυπωσιακό επαγγελματικό μακιγιάζ των χορευτών της φιλανθρωπικής παράστασης «Η Πεντάμορφη & το Τέρας» που διοργάνωσε ο ανθρωπιστικός οργανισμός LIFE LINE Hellas, υπό την αιγίδα της Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας, επιμελήθηκαν οι άρτια καταρτισμένοι και ταλαντούχοι σπουδαστές της Beauty Academy του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας! 
Με το σύνθημα «Παιδιά βοηθούν Παιδιά», οι ογδόντα πέντε χορευτές και χορεύτριες, ηλικίας από τριών έως είκοσι ετών, και οι δεκάδες συντελεστές της παράστασης από την Ελλάδα και το εξωτερικό, κέρδισαν το κοινό στο κατάμεστο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ». 

Ο στόχος τους επετεύχθη απόλυτα, όχι μόνο επειδή κατάφεραν να παρουσιάσουν ένα θεαματικό αποτέλεσμα, αλλά κυρίως, γιατί συγκέντρωσαν ένα σημαντικό ποσό για την ενίσχυση του ορφανοτροφείου «Αγία Άννα» και του ιδρύματος ΙΚΕ «Χατζηπατέρειο». Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην επιτυχία του όλου εγχειρήματος, καθοριστικό ρόλο έπαιξαν τόσο το WAVES Dance Studio (που επιμελήθηκε την παραγωγή), όσο και οι λοιποί υποστηρικτές.

Ο επαγγελματισμός και το ταλέντο των σπουδαστών του Τομέα Ομορφιάς των ΙΕΚ ΞΥΝΗ επαινέθηκαν από το κοινό και τους συντελεστές της παράστασης, και αναμφισβήτητα συνέβαλαν στην επιτυχία της.

Για τους σπουδαστές ωστόσο, δεν ήταν μόνο μια ουσιαστική επαγγελματική εμπειρία, αλλά ένα ακόμα… «μάθημα» για τη σημασία της κοινωνικής προσφοράς, σε απόλυτη σύμπλευση με τον προσανατολισμό του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στη διενέργεια δράσεων κοινωνικής εταιρικής ευθύνης.  



INFO
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας: Πατησίων 31, τηλ. 210 5279500
www.iek-xini.edu.gr, www.facebook.com/iekxini

ιεκ, ιεκ δημοσια, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, iel, iek peiraia,σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιεκ ξυνη, ιεκ οαεδ,  ιεκ ειδικοτητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ μαγειρικης