Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Η μοναδική θεραπευτική συσκευή «Pablo Plus Multiboard» στo ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας


Ο Τομέας Υγείας παρουσίασε Το πολύ-μηχάνημα Pablo Plus Multiboard

Με τη μοναδική θεραπευτική συσκευή αποκατάστασης λειτουργιών των άνω άκρων «Pablo Plus Multiboard» είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή οι σπουδαστές του τμήματος Φυσικοθεραπείας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στο σεμινάριο με επίκεντρο την παρουσίαση της συσκευής, που διοργάνωσε ο Τομέας Υγείας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, στο πλαίσιο της πλέον αποτελεσματικής και εκτενούς κατάρτισης των σπουδαστών του. 

Το πολύ-μηχάνημα Pablo Plus Multiboard παρέχει τη δυνατότητα ενεργητικής εκγύμνασης των άνω άκρων, καθώς οι αρθρώσεις του ώμου και του αγκώνα μπορούν να κινηθούν σε όλες τις φυσιολογικές κατευθύνσεις. Οι πολλαπλές θεραπευτικές επιλογές εξαρτώνται από την πληθώρα παραλλαγών και 
συνδυασμών των ασκήσεων, κάνοντας το κάθε στάδιο της αποκατάστασης ευχάριστο και ενδιαφέρον για τους ασθενείς, ενώ παράλληλα, η μοναδική αυτή θεραπευτική συσκευή προσαρμόζεται στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε ασθενή. Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Μανώλης Σταυρόπουλος, εκπρόσωπος της εταιρείας μηχανημάτων Φυσικοθεραπείας- Αισθητικής, AMISTIM.

Ο Τομέας Υγείας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, με τη διοργάνωση ακόμα ενός πρωτοποριακού σεμιναρίου, προσδίδει «ειδικό βάρος» στην κατάρτιση των σπουδαστών του σε θέματα που αφορούν στις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της Υγείας.  

INFO
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας: Πατησίων 31, τηλ. 210 5279500
www.iek-xini.edu.gr, www.facebook.com/iekxini


ιεκ, ιεκ δημοσια, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, iel, iek peiraia,σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιεκ ξυνη, ιεκ οαεδ,  ιεκ ειδικοτητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ μαγειρικης