Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Συνεργασία Τομέα Παιδαγωγικών με το φιλανθρωπικό σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού»


To φιλανθρωπικό σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού»- και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, μέσω του Τομέα Παιδαγωγικών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, με συνεπή προσφορά υψηλής ποιότητας σπουδών, έχουν συνάψει συνεργασία, στο πλαίσιο της πρακτικής άσκησης των σπουδαστών και αποφοίτων των φορέων του ομίλου ΞΥΝΗ, με γνώμονα την πλέον άμεση διασύνδεσή της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας. 

Με βάση αυτή τη συνεργασία, παρέχεται στους σπουδαστές Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας η ευκαιρία πρακτικής άσκησης στους «Φίλους του Παιδιού», με αποτέλεσμα η θεωρητική τους κατάρτιση να συμπληρώνεται με άρτια επαγγελματική εξειδίκευση, καθιστώντας τους, εν δυνάμει, ανταγωνιστικούς επαγγελματίες με πλεονεκτήματα στην αγορά εργασίας. 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, οι σπουδάστριες του Τομέα Παιδαγωγικών από το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, Κατερίνα Μίχη και Ευγενία Ευαγγελοπούλου -α’ και β’ εξαμήνου αντίστοιχα- ξεκίνησαν, τον Οκτώβριο 2012, πρακτική άσκηση στον παιδικό σταθμό που λειτουργεί το φιλανθρωπικό σωματείο.  

ιεκ, ιεκ δημοσια, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, iel, iek peiraia,σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιεκ ξυνη, ιεκ οαεδ,  ιεκ ειδικοτητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ μαγειρικης