Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

«Ακρωτηριασμός και Αποκατάσταση»… στη διάλεξη του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας


Στατιστικά στοιχεία για τις αιτίες τραυματισμού, η ψυχολογική προσέγγιση ασθενών που έχουν υποστεί ακρωτηριασμό,  η διαδικασία δημιουργίας τεχνητού άκρου και η αντιμετώπιση των προβλημάτων εφαρμογής ήταν ανάμεσα στα μείζονα θέματα που κυριάρχησαν στη διάλεξη «Ακρωτηριασμός και Αποκατάσταση –Νέες Τεχνολογίες», που διοργάνωσε ο Τομέας Υγείας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, η οποία ήταν ανοιχτή στους σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο. 

Εισηγητής της διάλεξης, την οποία παρακολούθησαν περισσότερα από 140 άτομα και πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας (Πατησίων 31), ήταν ο κ. Μιχάλης Κρασάς, CPO Ορθοπεδικός τ. Εμβιομηχανικός από το Κέντρο Ορθοπεδικής Φροντίδας SPONDYLOS ORTHOANALYSIS, που εξειδικεύεται σε θέματα ακρωτηριασμών και ρομποτικής ιατρικής. 

Ο Τομέας Υγείας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, με τη διοργάνωση ακόμα μίας σημαίνουσας διάλεξης, επισφραγίζει τη συνέπειά του στην κατάρτιση των σπουδαστών του, αναφορικά με τα κυρίαρχα θέματα στο χώρο της Υγείας.  

INFO
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας: Πατησίων 31, τηλ. 210 5279500
www.iek-xini.edu.gr, www.facebook.com/iekxini

ιεκ, ιεκ δημοσια, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, iel, iek peiraia,σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιεκ ξυνη, ιεκ οαεδ,  ιεκ ειδικοτητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ μαγειρικης