Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Εσπερίδα με θέμα: «Μητέρα και Παιδί- Ένας Δεσμός Ζωής» από τον Τομέα Παιδαγωγικών του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας

mitera kai paidi ATH
Παρασκευή 8 Μαΐου 2015 και ώρα 17.30
Στη ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ
Ο Τομέας Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας διοργανώνει την Παρασκευή 8 Μαΐου και ώρα 17.30 στη Στοά του Βιβλίου, μια εσπερίδα αφιερωμένη στη Γιορτή της Μητέρας (10 Μαΐου) -με ελεύθερη είσοδο- και με θέμα: «Μητέρα και Παιδί- Ένας Δεσμός Ζωής» (Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου). Μια εκδήλωση που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Xinis Education Festival.
Η εσπερίδα που θα εστιάσει σε θέματα μητρότητας (μονογονεϊκής –φυσικής– θετής), απαρτίζεται από διακεκριμένους Ομιλητές:
  • Ο κ. Αύγουστος Κορτώ - Συγγραφέας
  • Ο κ. Στέλιος Αντωνιάδης - Καθηγητής Παιδίατρος, Καρδιολόγος Παίδων, Διευθυντής Παιδοκαρδιολογικού Τμήματος
  • Ο κ. Δημήτρης Βεζυράκης - Κοιν. λειτουργός, τέως Διοικητής Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Αττικής "Η Μητέρα"
  • Η κα Μερόπη Μιχαλέλη - Ψυχαναλύτρια-Ψυχοθεραπεύτρια
  • Η κα Έλλη Τριανταφύλλου - Δημοσιογράφος
  • Η κα Δέσποινα Καρανταγλή - Σπουδάστρια Παιδαγωγικών ΙΕΚ Ξυνή Αθήνας
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, ο μεγαλύτερος ιδιωτικός εκπαιδευτικός φορέας στη χώρα μας, για 7η συνεχή χρονιά διοργανώνει το μεγαλύτερο και πλέον πρωτοποριακό εκπαιδευτικό φεστιβάλ της Ευρώπης το «Xinis Education Festival 2015». Απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρετε μέρος στο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς, το Xinis Education Festival 2015, είναι να αποκτήσετε τη V.I.P. Pass, μπαίνοντας στο site www.xinisfestival.edu.gr και συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.
Σε όλους τους συμμετέχοντες στα σεμινάρια και στις εκπαιδευτικές εκδηλώσεις του φεστιβάλ, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για ισχυρό βιογραφικό!