Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Hμερίδα με θέμα: Self Branding: "Πώς να ξεχωρίσετε στην αγορά εργασίας"

Self 2
Την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015 ο Τομέας Τουρισμού του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας διοργάνωσε μια πολύ σημαντική ημερίδα με θέμα: Self Branding: "Πώς να ξεχωρίσετε στην αγορά εργασίας".

Κεντρική εισηγήτρια της ημερίδας ήταν η Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Γεωργία Ζούνη, η οποία είναι και ένας εκ των ιδρυτών της μεγαλύτερης ελληνικής συμβουλευτικής εταιρείας σε θέματα Ανθρωπίνου Δυναμικού, "CVexperts".
Το σεμινάριο προσέλκυσε το ενδιαφέρον σπουδαστών από όλες τις ειδικότητες του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, ενώ το παρακολούθησαν και φοιτητές άλλων βαθμίδων, καθώς και άνθρωποι που βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας.

Η κα. Ζούνη ανέπτυξε εξειδικευμένα θέματα στα οποία θα πρέπει να εστιάσει ο κάθε ενδιαφερόμενος για να βελτιστοποιήσει την εικόνα που δίνει στους μελλοντικούς εργοδότες του, δίνοντας βασικά tips που τον διαφοροποιούν έναντι του ανταγωνισμού. Όντας συντονίστρια του opentourim.gr, του σημαντικότερου e-learning στο χώρο της εκπαίδευσης, η κα. Ζούνη εστίασε και στον κλάδο του Τουρισμού, παρουσιάζοντας χρήσιμες συμβουλές στους μελλοντικούς επαγγελματίες του κλάδου και πώς εκείνοι θα τις αξιοποιήσουν για να ξεχωρίσουν.

Self 3Οι σπουδαστές προμηθεύτηκαν έντυπο υλικό για περισσότερη μελέτη και έρευνα, ενώ τους δόθηκε η δυνατότητα να κάνουν ερωτήσεις επί της θεματολογίας της ημερίδας.

Η ημερίδα έκλεισε με την προβολή ταινίας μικρού μήκους, που αφηγούνταν διαφορετικές ιστορίες ατόμων που έφθασαν στην κορυφή των κλάδων τους μολονότι απειλήθηκαν με ολική αποτυχία, εστιάζοντας στα προτερήματα και τις ικανότητες τους.

Για πάνω από μισό αιώνα τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ αποτελούν το πρότυπο για την ελληνική ιδιωτική εκπαίδευση και κατάρτιση περικλείοντας όλη την εμπειρία, την παράδοση και το κύρος του ονόματος ΞΥΝΗ. Με νέες δραστηριότητες -οι οποίες περιλαμβάνουν σεμινάρια, εκδρομές, επισκέψεις, happening & events-καινοτόμα προγράμματα και στρατηγικές συνεργασίες κύρους, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ δημιουργούν ένα περιβάλλον εκπαίδευσης, εφάμιλλο των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και θέτουν ισχυρές βάσεις για την επαγγελματική κατάρτιση των νέων στη χώρα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας- Πατησίων 31 -Τηλ.: 210 5279500
www.iek-xini.edu.gr  / www.facebook.com/iekxini