Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

EDUCATION AWARDS 2013 - Ψήφισε τον καλύτερο!




ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΑΘΗΝΑΣ

Η Ζήνα είναι αριστούχος φοιτήτρια του Τομέα Δομικών Έργων. Ιδιαίτερα ταλαντούχα και επιμελής σπουδάστρια. Σπουδάζει παράλληλα σε δύο ειδικότητες και πάντα επιδεικνύει ενδιαφέρον για ο,τιδήποτε σχετικό με τον Τομέα που επέλεξε να σπουδάσει.

Ποιοι είναι οι λόγοι που σε οδήγησαν να σπουδάσεις την συγκεκριμένη ειδικότητα;
Από μικρή, μου άρεσε να σχεδιάζω, είτε αυτό ήταν κάτι αφηρημένο, ή κάτι που απλώς το αποτύπωνα.
Όσο χαζό και αν ακούγεται, έβρισκα και βρίσκω αρκετά γοητευτικό να μπορώ να αποτυπώσω κάτι σε μια κόλλα χαρτί ,και ιδιαίτερα σπιτάκια στα οποία οι χώροι μέσα, είναι διακριτοί.

Ποιοι είναι οι επαγγελματικοί σου στόχοι; Πώς βλέπεις τον εαυτό σου σε 10 χρόνια;
Σε 10 χρόνια, με βλέπω επιτυχημένη σε αυτό που σπούδασα και σε αυτό που λατρεύω! Επίσης, θέλω να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου με επιπλέον σπουδές, είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό.

Τι θα άλλαζες στην κοινωνία μας;
Θα άλλαζα τη διαφθορά στο κράτος, ενώ επίσης θα έδινα «τροφή» και ελπίδα στους νέους για ένα καλύτερο αύριο!

Πώς σου φαίνεται η πρωτοβουλία των ΙΕΚ ΞΥΝΗ και του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ να δημιουργήσει νέα πρότυπα, μέσα από τα Education Awards;
Η πρωτοβουλία αυτή των ΙΕΚ ΞΥΝΗ και του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ θεωρώ πώς είναι πολύ καλή, γιατί δίνεται η δυνατότητα στους νέους να διακριθούν, και παράλληλα να φανεί και η δουλειά των ΙΕΚ ΞΥΝΗ και του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ γενικότερα, που έχει σημειώσει επιτυχίες ετών στο χώρο της εκπαίδευσης.

Είπαν για τη Ζηνοβία:

Ορσαλία Κηρύκου - Συμφοιτήτρια

"Αυτό που ξεχωρίζω στη Ζήνα είναι ο ζήλος της για ο,τιδήποτε! Η αφοσίωση και η επιμέλειά της. Είναι κάλο παιδί, ευαίσθητη και αρκετά επίμονη σε αυτό που θέλει να πετύχει. Βρίσκει λύσεις σε όλα σου τα προβλήματα! Με λίγα λόγια, είναι ο άνθρωπος που αξίζει να εμπιστευτείς και να έχεις δίπλα σου!"