Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

EDUCATION AWARDS 2013 - Ψήφισε τον καλύτερο!




ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας - Κομμωτική - Επαγγελματικό Μακιγιάζ

Η Γρηγορούλα συμμετείχε σε όλα τα events της σχολής και επιλέχθηκε από τον official Hairstylist & Make up Artist της L'Oreal Paris ως βοηθός του, κατά τη διάρκεια των σπουδών της. Ανέλαβε το Hairstyling στην ταινία μικρού μήκους «Mama's Queen». Διακρίθηκε στην πρώτη δεκάδα στα σεμινάρια της New Media Studies του Σταμάτη Μαλέλη στο Star Channel, με θέμα Επαγγελματικό Hairstyling στα ΜΜΕ. Ξεχωρίζει για τον επαγγελματισμό, το ταλέντο και τη συνέπειά της.

Ποιοι είναι οι λόγοι που σε οδήγησαν να σπουδάσεις την συγκεκριμένη ειδικότητα;
Επέλεξα να σπουδάσω Κομμωτική και Επαγγελματικό Μακιγιάζ, γιατί θεωρώ ότι είναι δύο
επαγγέλματα που συνδυάζονται. Είναι επαγγέλματα πολύ δημιουργικά, τα θεωρώ πολύ σημαντικές τέχνες, και μέσα από αυτά εκφράζομαι με τον καλύτερο τρόπο.

Ποιοι είναι οι επαγγελματικοί σου στόχοι; Πώς βλέπεις τον εαυτό σου σε 10 χρόνια;
Ελπίζω να καταξιωθώ στο χώρο και να μπορέσω να γίνω μια άριστη και περιζήτητη επαγγελματίας.

Τι θα άλλαζες στην κοινωνία μας;
Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, θα άλλαζα τα πάντα!

Πώς σου φαίνεται η πρωτοβουλία των ΙΕΚ ΞΥΝΗ και του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ να δημιουργήσει νέα πρότυπα, μέσα από τα Education Awards;
Καταρχάς, να ευχαριστήσω τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ που με πρότεινε να συμμετάσχω στα EDUCATION AWARDS. Πιστεύω ότι είναι μια αξιοθαύμαστη πρωτοβουλία!

Είπαν για τη Γρηγορούλα:

Κωνσταντίνα Λιότου - Συμφοιτήτρια

"Θαυμάζω τη Γρηγορούλα για την εργατικότητα και τη θέλησή της, καθώς και για το γεγονός ότι κυνηγάει τους στόχους της, αφού εργάζεται πολλές ώρες ταυτόχρονα με τις σπουδές."

Δημήτρης Γιαννέτος – Hairstylist και Make -up Artist L'oreal Paris

"Η Γρηγορούλα έχει σημαντικά πλεονεκτήματα, καθώς είναι εργατική, έχει γρήγορη αντίληψη και προσαρμόζεται στην κάθε περίπτωση, ενώ τα πολύ δυνατά της σημεία είναι ο επαγγελματισμός και η θέλησή της να προοδεύσει."